SKM Productie B.V. SKM Productie B.V.

SKM Productie B.V.

SKM Productie B.V.

VMRG

Bij SKM Productie B.V. staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Als VMRG-lid voeren wij het VMRG-keurmerk. Wat dit inhoudt, zetten we hieronder graag uiteen:

Kwaliteit:

Wij leveren kwaliteit en voldoen aan de normen en voorschriften die beschreven staat in de VMRG-kwaliteitseisen en Adviezen. Ieder product dat we leveren, voldoet aan de wettelijke eisen zoals het Bouwbesluit en CE-markering. Alle activiteiten die we voor u (gaan) doen, voldoen daar bovenop nog aan de hogere eisen van de VMRG. Dus wanneer u kiest voor ons product, kiest u voor hoge kwaliteit.

Deskundigheid:

U herkent ons aan het VMRG-keurmerk logo. Dit keurmerk geeft aan dat u met een deskundig bedrijf te maken heeft op het gebied van metalen gevelbouw. We zijn als VMRG-lid verplicht om te leveren en te handelen naar specifieke kwaliteitseisen en adviezen. Onze branchevereniging, de VMRG, zorgt ervoor dat een onafhankelijk keuringsinstituut en een certificatie-instelling hierop toezien. Bovendien zijn we voortdurend op de hoogte van de recente en belangrijke normen en voorschriften op onder andere het gebied van constructie, inbraakwerendheid, warmtehuishouding, oppervlaktebehandeling en duurzaamheid.

Betrouwbaarheid:

In de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen is de garantie geregeld. Tevens leveren en monteren we volgens de specificaties die in dezelfde VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen worden beschreven. Een veilige keuze.

Klachtenprocedure:

Ondanks alle kwaliteits- en garantie afspraken bestaat er een mogelijkheid dat u niet tevreden bent over de geleverde producten. Als we samen niet tot een oplossing kunnen komen, kan de VMRG bemiddelen. Het is maar dat u het weet.

Onderhoudsarme producten:

Met gering maar goed onderhoud en inspectie is langdurig gebruik gegarandeerd (zie ook ons aanbod bij producten, diensten).

Duurzame producten:

Bij goed onderhoud kan de levensduur van metalen gevelelementen meer dan 75 jaar zijn.